Thursday, January 25, 2007

Nachspielqueen

Etter lange perioda dær æ me stor skrekk har slitt me å håill på titteln min som nachspielqueen- bynn æ nu å ha jobba opp et potsensielt grunnlag for at titteln igjen kan forsvares.

Seine nattetima har i det siste blitt meir å meir tilbrakt me store mengda alkohol i blodet- å einnu meir i koppen. Det har vært både justin timberlake dansing på bordan, 7/11 nattmat, hotellrom nachspiel med kill buljo gjengen. Det har vært nachspiel på de fleste måtan mainn kainn ha nach på...rætt å slætt.

Som om ikkje det e nokk- så har æ rætt å slett vært så opptatt at leiligheta mi faktisk ser ut som en skikkelig nachspiel bule. Deinn innehold halvtomme ølflaske, et overfylt askebæger, skitne klær, skitne koppa, en træsja dusj å det som meir e...

Nu har æ jo imidlertid store plana om å få rødda å shina myplace as soon as possible-førr at på søndag skall det vær mini-vorspiel hjemme hos mæ...
Da e det klart førr fæst igjen.. Fram tell det e det 3 hvite kveilla, å netter me jobbing å sjenking av andre..

Jo- værden e faktisk ganske fin førr ei nachspielqueen.
Æ har ikkje møtt en einaste fyllenærve, å live smile stort sett!! (Sjøl om mainn tell tider har LITT angst førr rare teng mainn har gjort... )

Tha nachspielqueen is back!!

No comments: